چهارشنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - الأربعاء 25 جماد أول 1441 - Wednesday 22 January 2020

خواص سیر و خواص عسل در طب سنتی چه می باشد

خواص سیر و خواص عسل در طب سنتی چه می باشد
خواص سیر و خواص عسل در طب سنتی چه می باشد
خواص سیر و خواص عسل در طب سنتی چه می باشد
خواص سیر و خواص عسل در طب سنتی چه می باشد
خواص سیر و خواص عسل در طب سنتی چه می باشد
خواص سیر و خواص عسل در طب سنتی چه می باشد
خواص سیر و خواص عسل در طب سنتی چه می باشد
خواص سیر و خواص عسل در طب سنتی چه می باشد
خواص سیر و خواص عسل در طب سنتی چه می باشد

خواص سیر و خواص عسل خواص سیر و خواص عسل ترکیب سیر و عسل، دو ماده طبیعی شفاگر، یک معجون فوق العاده با خواص فراوان تولید می‌کند. درمان سرماخوردگی، گلو درد، تقویت سیستم ایمنی، کاهش درد مفاصل و خاصیت سم زدایی از مهمترین خواص سیر و عسل در طب سنتی است. همچنین از خواص سیر و عسل برای لاغری و آب کردن چربی‌های دور شکم در مدت زمان کوتاه استفاده می‌شود. عسل و سیر هریک به تنهایی از مهمترین و شناخته شده‌ترین آنتی‌بیوتیک‌‌های طبیعی هستند که خواص بی‌نظیر آنها بر کسی پوشیده نیست. با این وجود جالب است بدانید ترکیب سیر و عسل معجون قدرتمند دیگری برای درمان بیماری‌ها است و در طب سنتی فواید بیشماری برای آن ذکر شده است. برای آشنایی بیشتر با خواص سیر و عسل با ما همراه شوید. فواید درمانی و خواص سیر و عسل ترکیب سیر و عسل به دلیل وجود مواد آنتی اکسیدان و سرشار بودن از آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی به درمان بیماری‌ها کمک می‌کند. عسل دارای هیدروژن پروکساید است که می‌تواند بخشی از خاصیت آنتی‌بیوتیکی آن را توضیح دهد. همچنیین محتوای بالای قند طبیعی موجود در عسل، به متوقف کردن رشد برخی از باکتری‌ها کمک کرده، رطوبت باکتری‌ها را از آنها خارج می‌کند و باعث می‌شود باکتری در اثر خشک شدن نابود شود. سیر نیز دارای ترکیباب سولفوردار متعدد است و خواص ضدقارچی، ضدویروسی و ضد انگلی دارد. بیشتر خواص سیر برای سلامتی به دلیل ترکیبی به نام آلیسین است که از طریق دستگاه گوارش وارد خون می‌شود. برخی از مهمترین خواص سیر […]

بدون دیدگاه
23 ژوئن 2018
ادامه مطلب

روش های طبیعی پیشگیری از سرطان

روش های طبیعی پیشگیری از سرطان
روش های طبیعی پیشگیری از سرطان
روش های طبیعی پیشگیری از سرطان
روش های طبیعی پیشگیری از سرطان
روش های طبیعی پیشگیری از سرطان
روش های طبیعی پیشگیری از سرطان
روش های طبیعی پیشگیری از سرطان
روش های طبیعی پیشگیری از سرطان

روش های طبیعی پیشگیری از سرطان

?روش های پیشگیری سرطان ? روده بزرگ : پیشگیری با سیر ? پروستات : پیشگیری با گوجه ? معده : پیشگیری با زنجبیل ? ریه : پیشگیری با کلم بروکلی ? سینه : پیشگیری با چای سبز   T.me/NiliTarin

بدون دیدگاه
24 ژانویه 2018
ادامه مطلب

خواص فلفل تند

خواص فلفل تند
خواص فلفل تند
خواص فلفل تند
خواص فلفل تند
خواص فلفل تند
خواص فلفل تند
خواص فلفل تند
خواص فلفل تند
خواص فلفل تند

فلفل تند ویتامینC زیادی دارد و میتوان گفت غنی ترین منبع ویتامینC است. وانرژی غذارا تاحد زیادی بالابرده باعث گرمازایی دربدن و درنهایت منجربه کالری سوزی وکاهش وزن میشود. #سلامت_باش @akabano آکابانو ☘ کانال نیلی ترین t.me/NiliTarin

بدون دیدگاه
5 ژانویه 2018
ادامه مطلب

پزشکی و سلامت _ خواص هل

پزشکی و سلامت _ خواص هل
پزشکی و سلامت _ خواص هل
پزشکی و سلامت _ خواص هل
پزشکی و سلامت _ خواص هل
پزشکی و سلامت _ خواص هل
پزشکی و سلامت _ خواص هل
پزشکی و سلامت _ خواص هل
پزشکی و سلامت _ خواص هل
پزشکی و سلامت _ خواص هل

خواص هل #تغذیه خواص شگفت‌ انگیز هل? ?ضدچاقی ?ضدالتـهاب ?کاهش چربی خون ?کاهش فشارخون بالا ?رفع سوءهاضمه و یبوست ?محافظت از بدن در برابر مواد سمی و شیمیایی ? @TebyanOnline   کانال نیلی ترین t.me/NiliTarin

برچسب‌ ها : ,
بدون دیدگاه
5 ژانویه 2018
ادامه مطلب

خواص باقلا

خواص باقلا
خواص باقلا
خواص باقلا
خواص باقلا
خواص باقلا
خواص باقلا
خواص باقلا
خواص باقلا

خواص باقلا

باقلا(رسیده به رنگ زرد باشد و نارس نباشد) اولین درمان کم‌خونی است و خون‌ساز است و یک درمان ریشه‌ای به‌حساب می‌آید زیرا مغز استخوان را ترمیم و زیاد می‌کند و مغز استخوان عضوی است که خون تولید می‌کند. @NiliTarin

بدون دیدگاه
3 ژانویه 2018
ادامه مطلب

آیا ماهی های چرب مفیدند؟

آیا ماهی های چرب مفیدند؟
آیا ماهی های چرب مفیدند؟
آیا ماهی های چرب مفیدند؟
آیا ماهی های چرب مفیدند؟
آیا ماهی های چرب مفیدند؟
آیا ماهی های چرب مفیدند؟
آیا ماهی های چرب مفیدند؟
آیا ماهی های چرب مفیدند؟

آیا ماهی های چرب مفیدند؟

اصولا ماهی ها منابع بسیار خوبی از چربی امگا ۳ هستند و ماهی آزاد دریای خزر نیز از مهم‌ترین منابع غذایی آن به حساب می آید.   شما می توانید به جای مصرف کپسول های حاوی امگا۳ (کپسول روغن ماهی) از خود ماهی استفاده کنید، زیرا ماهی، منبع طبیعی این چربی ها محسوب می شود و برای سلامتی بدن مفیدتر است.   امگا۳ جزو اسیدهای چرب مفید و مورد نیاز بدن است که فواید بسیاری را به همراه دارد، مثلا خانم‌هایی که در دوران بارداری، یک تا دو بار در هفته ماهی مصرف می‌کنند، در مقایسه با خانم‌های بارداری که ماهی را در برنامه غذایی هفتگی خود قرار نداده‌اند، بچه‌هایی با ضریب هوشی بالاتر به دنیا می‌آورند، البته به شرطی که ماهی فاقد آلودگی جیوه باشد. در عین حال، افرادی که در برنامه غذایی هفتگی‌شان ماهی آزاد را به عنوان غذایی ثابت مصرف می کنند، ۵۰ درصد کمتر از افرادی که ماهی نمی‌خورند دچار حملات قلبی می‌شوند. حتی تحقیقات نشان داده‌اند که افراد مبتلا به التهابات مفصلی مثل روماتیسم ، با مصرف ماهی آزاد شاهد کاهش چشمگیر التهابات بوده اند، طوری که نیاز به مصرف کورتون در این بیماران به میزان قابل‌ملاحظه‌ای کم می‌شود.     اما سوال اینجا است که ماهی‌های چرب (مانند ماهی آزاد)، چه تفاوتی با سایر ماهی‌ها دارند؟ در پاسخ باید گفت که ماهی‌ها به دو دسته چرب و معمولی تقسیم می‌شوند. در ماهی‌های چرب، چربی (امگا۳) در تمام قسمت‌های گوشت و اندام ماهی پخش شده است، اما در سایر ماهی‌ها، این چربی اغلب در کبد […]

بدون دیدگاه
23 جولای 2017
ادامه مطلب

معجزه رنگ خوراکی ها برای شادابی و تناسب اندام شما

معجزه رنگ خوراکی ها برای شادابی و تناسب اندام شما
معجزه رنگ خوراکی ها برای شادابی و تناسب اندام شما
معجزه رنگ خوراکی ها برای شادابی و تناسب اندام شما
معجزه رنگ خوراکی ها برای شادابی و تناسب اندام شما
معجزه رنگ خوراکی ها برای شادابی و تناسب اندام شما
معجزه رنگ خوراکی ها برای شادابی و تناسب اندام شما
معجزه رنگ خوراکی ها برای شادابی و تناسب اندام شما
معجزه رنگ خوراکی ها برای شادابی و تناسب اندام شما

معجزه رنگ خوراکی ها برای شادابی و تناسب اندام شما

همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند که واقعا انسان را لاغر می‌کنند نه اینکه چاقی را استتار کنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان کنید تا لاغر شوید. آخرین تحقیقات نشان داده، یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش وزن و بهبود سلامت مصرف انواع رنگ‌هاست(البته میوه و سبزی‌های رنگی!) مشکل اینجاست که در بسیاری از کشورهای دنیا از هر ۱۰ نفر، ۸ نفر به اندازه کافی میوه و سبزی‌های رنگی مصرف نمی‌کنند. این مطلب را بخوانید تا انگیزه بیشتری برای رنگی کردن رژیم غذایی‌تان به‌دست آورید و بدانید چه مواد رنگی به شما کمک می‌کند تا لاغر شوید. قـــــــرمـــــــز: دوپینگ مثبت برای لاغری صبحانه فلفل بخورید شاید برایتان جالب باشد که بدانید قهرمانان ورزشی موقع صبحانه فلفل قرمز تند می‌خورند. تحقیقی که به‌تازگی در نشریه تغذیه انگلیس به چاپ رسیده نشان می‌دهد، کسانی که موقع صبحانه مواد‌غذایی تند می‌خورند بعد از صبحانه کمتر گرسنه شده و موقع ناهار کمتر غذا می‌خورند. دکتر مولوی، پزشک متخصص کاهش وزن در فلوریدا می‌گوید: کاپساسین ترکیبی که عامل طعم تند فلفل است باعث افزایش ترشح هورمون‌های سرکوب‌گر اشتها می‌شود. ایده جدید: فلفل قرمزهای خرد شده را با تخم مرغ پخته یا با پنیر و نان میل کنید. دوپینگ سلامت کنید با افزودن چغندر به سالاد مدت زمان بیشتری می‌توانید حرکت کنید. محققان دریافته‌اند این سبزی به دوچرخهسواران کمک می‌کند تا استقامت خود را تا ۱۶ درصد افزایش دهند. «استیفن بیلی» فیزیولوژیست ورزشی در دانشگاه اکستر انگلستان می‌گوید: «به‌نظر می‌رسد چغندر مقدار اکسیژن مورد استفاده […]

بدون دیدگاه
23 جولای 2017
ادامه مطلب

فایده ها و ضررهای بادام زمینی چیست

فایده ها و ضررهای بادام زمینی چیست
فایده ها و ضررهای بادام زمینی چیست
فایده ها و ضررهای بادام زمینی چیست
فایده ها و ضررهای بادام زمینی چیست
فایده ها و ضررهای بادام زمینی چیست
فایده ها و ضررهای بادام زمینی چیست
فایده ها و ضررهای بادام زمینی چیست
فایده ها و ضررهای بادام زمینی چیست

فایده ها و ضررهای بادام زمینی چیست

  بادام زمینی، از نظر غنای پروتئینی، زیر گروه حبوباتی مثل، نخود، عدس و لوبیا می باشد و از این نظر می توان گفت جزو آجیل ه نیست. بادام زمینی، منبع خوب انرژی است. ۱۰۰ گرم بادام زمینی حاوی ۵۰ گرم چربی، ۱۶ گرم کربوهیدرات است. بادام زمینی دارای پروتئین با کیفیت عالی می باشد. در بین آجیل ها، بادام زمینی دارای بیشترین مقدار پروتئین می باشد. ۱۰۰ گرم بادام زمینی حاوی ۲۵ گرم پروتئین می باشد. پس اگر کودک شما فقط بادام زمینی یا کره بادام زمینی می خورد، از کمبود پروتئین در کودک نگران خود نباشید. بیشتر چربی های موجود در بادام زمینی، از نوع غیر اشباع و خوب می باشند. در ۲۸ گرم بادام زمینی، حدود ۲ گرم فیبر وجود دارد. این مقدار ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به فیبر را تامین می کند. بادام زمینی، دارای مقدار قابل توجهی ویتامین B3 می باشد، ۱۱۲ میلی گرم در ۱۰۰ گرم. ویتامین B3 باعث افزایش کلسترول خوب ( HDL) می شود، فرایند پیری را به تعویق می اندازد و همچنین از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند. برای افزایش این ویتامین توصیه شده که مردان ۱۶ میلی گرم در روز و زنان ۱۴ میلی گرم در روز بادام زمینی مصرف کنند. ویتامین E نیز در بادام زمینی وجود دارد. ۲۸ گرم بادام زمینی در حدود ۱۰درصد نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تأمین می کند. بادام زمینی دارای آنتی اکسیدان نیز می باشد. پس سلول را از خرابی و نابودی محافظت می کند، سیستم ایمنی را تقویت […]

بدون دیدگاه
23 جولای 2017
ادامه مطلب

فواید مصرف کلم بروکلی برای مقابله با دیابت حاد

فواید مصرف کلم بروکلی برای مقابله با دیابت حاد
فواید مصرف کلم بروکلی برای مقابله با دیابت حاد
فواید مصرف کلم بروکلی برای مقابله با دیابت حاد
فواید مصرف کلم بروکلی برای مقابله با دیابت حاد
فواید مصرف کلم بروکلی برای مقابله با دیابت حاد
فواید مصرف کلم بروکلی برای مقابله با دیابت حاد
فواید مصرف کلم بروکلی برای مقابله با دیابت حاد
فواید مصرف کلم بروکلی برای مقابله با دیابت حاد

فواید مصرف کلم بروکلی برای مقابله با دیابت حاد

محققان سوئدی دلیل تازه ای برای مصرف کلم بروکلی یافته اند. به گفته آنان وجود یک آنتی اکسیدان قدرتمند در این گیاه موسوم به سولفورافان سلاح مخفی طبیعت برای نجات بیماران دیابتی است. به گزارش عروه الوثقی، بیماران چاق مبتلا به دیابت نوع دو باید سطح گلوکز خون خود را همیشه پایین نگهدارند تا بتوانند به خوبی با بیماری قند مقابله کنند. حالا دیگر تردیدی وجود ندارد که مصرف کلم بروکلی می تواند یک داروی موثر برای این افراد باشد. این اولین بار نیست که مشخص شده سولفورافان خواص بی نظیری برای حفظ سلامت انسان دارد. ماده مذکور به مقدار بسیار زیاد در کلم بروکلی و به میزان کمتری در کلم عادی وجود دارد و پیش از این مشخص شده بود مصرف آن برای مقابله با ابتلا به بیماری سرطان و به منظور کاهش برخی التهاب ها در بدن انسان مفید است. اما این اولین بار است که ثابت می شود سولفورافان برای مقابله با بیماری دیابت نوع ۲ هم مفید است. بیماری مذکور زمانی رخ می دهد که بدن قادر به تولید انسولین کافی برای تنظیم سطح گلوکوز خون نباشد. در این شرایط قند خون به شدت افزایش یافته می یابد. مشکل یاد شده برای افراد چاق حادتر است، زیرا بر کبد آنها تاثیر منفی می گذارد. امروزه بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند که ۹۰ درصد از کل موارد مبتلا به دیابت را دربر می گیرند. باید توجه داشت داروی متفورمین که برای کنترل گلوکوز خون به کار می رود […]

بدون دیدگاه
20 جولای 2017
ادامه مطلب

غذاهای آلوده ای که هر روز از آنها استفاده می کنیم

غذاهای آلوده ای که هر روز از آنها استفاده می کنیم
غذاهای آلوده ای که هر روز از آنها استفاده می کنیم
غذاهای آلوده ای که هر روز از آنها استفاده می کنیم
غذاهای آلوده ای که هر روز از آنها استفاده می کنیم
غذاهای آلوده ای که هر روز از آنها استفاده می کنیم
غذاهای آلوده ای که هر روز از آنها استفاده می کنیم
غذاهای آلوده ای که هر روز از آنها استفاده می کنیم
غذاهای آلوده ای که هر روز از آنها استفاده می کنیم

با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه گندم و سالمونلا در گوشت بوقلمون، به نظر می رسد غذاهایی که ما هر روز می خوریم یک بمب ساعتی هستند که هر لحظه احتمال انفجار دارند. در این مطلب، ۱۰ غذایی را نام برده ایم که آلوده به میکروب های متفاوت هستند و می توانند برای بدن ضرر داشته باشند:   ۱- گوشت مرغ آلودگی: نتیجه تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۰ میلادی توسط «گزارش مشتری ها» منتشر شد، نشان می دهد ۶۲ درصد از مرغ و جوجه های کبابی آلوده به باکتری کمپیلاباکتر است و ۱۴ درصد نیز باکتری سالمونلا دارند. تعداد مرغ هایی که به باکتری های دیر مرگ آلوده هستند، نسبت به ۶ سال پیش ۳۰ درصد افزایش یافته است.   در سوپرمارکت: بهتر است به دنبال خرید مرغ های ارگانیک باشید. این مرغ ها در محیط های خلوت تر رشد کرده اند و کمتر احتمال آلودگی کمتری دارند. بهتر از آن نیز، خرید مرغ های محلی است.   در خانه: وقتی مرغ را در سینک ظرفشویی شستید، سریعا آن را داخل قابلمه بپزید. مرغ را کاملا بپزید و اجازه ندهید قسمتی از آن خام یا نیم پز باقی بماند. هنگام پخت یک مرغ درسته نیز برای اطمینان از پخته شدن آن، دمای قسمت های ضخیم ران مرغ را تست کنید.   ۲- همبرگر گوشت تحقیقاتی که در آمریکا صورت گرفته است، نشان می دهد بیش از ۵۳ درصد از همبرگرهای گوشت باکتری کلوستریدیوم پرفرینجنز، ۳۰ درصد استافیلوکوکوس و ۱۲ درصد، لیستریا دارند.   در سوپرمارکت: سعی […]

بدون دیدگاه
13 جولای 2017
ادامه مطلب

آخرین مطالب-أحدث المقالات-Latest

پربازدیدترین مطالب